BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 583

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 583

17:00 14/06/2019

Anika tashmë është në duart e Vir, ai kërkon ta vrasë atë pasi nuk do të lejojë që ajo t’i prishë planet.

Ndërkohë Shivai vihet në kërkim të saj.

Somia është e vendosur të ndajë Rudrën dhe Bavian.

Çfarë po ndodh mes Anikës dhe Shivait?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT