BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 584

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 584

16:30 15/06/2019

Shivai nën ndikimin e një drogë që Vir i ka dhënë atij qëllon Anikën.

A do të mund të shpëtojë ajo?

Cili është plani i rradhës i Vir dhe a do të mund të ndjekë urdhërat e tij Shivai?

Ky i fundit del në një konferencë për shtyp. Çfarë ka për të komunikuar ai?

Të ngjashme
Kolegji Profesional
AKSHI