BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 585

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 585

16:30 15/06/2019

Gjatë konferencës policia vjen dhe arreston Shivain për vrasjen e Anikës.

Por një surprizë i pret të gjithë kur në vilë shfaqet Anika.

Cili do të jetë reagimi i Shivait pasi ta shohë atë gjallë?

Diçka nuk po shkon me Anikën…
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi