BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 586 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 586

Serial: 18.06.2019

Anika kalon proven e parë të Shivait.

Por ky i fundit përsëri nuk beson që ajo është gruaja e tij.

Cila do të jetë prova e rradhës që ai ka menduar?

Vir dhe Shivai vendosin të hapin varrin ku ata të dy kanë varrosur Anikën.

A do të jetë trupi i Anikës aty?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*