BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 587

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 587

17:00 17/06/2019

Shivai arrin të nxjerrë Anikën nga varri ku e ka futur me ndihmen e Omkarës dhe Rudrës.

Çdo gjë ka qënë e planifikuar me përpara në mënyrë që ata t’i çjerrin  maskën Virit.

Por si kanë shkuar ngjarjet në të vërtetë?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT