BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 588

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 588

17:00 18/06/2019

Anika me ndihmen e tre vëllezërve Oberoi përgatisin planin e rradhës për të futur në kurth Virin.

Çfarë kanë menduar ata?

Për çfarë do të bisedojnë Somia dhe Vir?

Ky i fundit i bindur që Anika është një mashtruese kërkon nga ajo që të vrasë Rudrën dhe Bavian…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT