BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 590

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 590

17:00 19/06/2019

Somia merr pjesë në lutje në vend të Bavias.

Anika mëson nga Vir se Somia është gjithashtu armikë e familjes Oberoi.

Si do të reagojë Rudra kur të mësojë këtë të vërtetë tronditëse?

Vir ka lënë një takim me Somian, Anikën dhe gjithë armiqtë e familjes Oberoi…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT