BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 592

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 592

17:00 20/06/2019

Gjatë festës Shivai merr një telefonatë ku i thuhet se policia po vjen të arrestojnë Shaktin nën akuzen e djegies së fabrikave Kalijani.

Por kush do të arrestohe t në të vërtetë?

A ështe dhe ky një plan i Vir?

Kush është përsoni që do të takojnë tre vëllezërit Oberoi?
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi