BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 593

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 593

17:00 20/06/2019

Shivai arrin të bindë hallen dhe e sjell atë në shtëpi.

Si do ta presin atë familjaret e saj pas kaq shumë vitesh?

A do të mundet Shivai të shpëtojë nënën e tij nga burgu?

Cila është lidhja e vërtetë mes Virit dhe hallës?
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi