BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 594

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 594

17:00 21/06/2019

Shivai telefonon Tian duke shpresuar se ajo është e vetmja që mund ta ndihmojë.

Vir nuk lejon që ata të komunikojnë sëbashku.

Zvetlana ndërkohë dyshon tek motra e saj.

Familja Oberoi do të surprizohet nga sjellja e nuseve të tyre.

Halla dhe Vir po planifikojnë të martojnë Somian me Rudrën…
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi