BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 595

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 595

16:30 22/06/2019

Vir nuk lejon që Tia të takohet me Shivain.

Çfarë ka menduar ai kundër saj?

Çfarë për t’iu komunikuar halla Pinkit dhe Xhanvit?

Cili do të jetë plani i saj i rradhës?

A do të mund të shërohet Tia?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT