BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 599 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 599

Serial: 26.06.2019

Vajzat nisin të ngatërrohen papritur me djemtë.

Çfarë plani kanë menduar ato?

Çfarë u ka thënë fëmija i vogël atyre?

Cili është plani i rradhës i Somias dhe Vir?

Shivai është i vendosur të zbulojë lidhjen e vërtetë mes atyre të dyve…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*