BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 600 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 600

Serial: 26.06.2019

Çfarë informacioni ka për t’u dhënë Texh tre vëllezërve në lidhje më Vir dhe Somian?

Kjo e fundit i tregon Virit të gjitha planet djallëzore të saj qëkur ajo është futur në familje.

A do të munden Shivai, Omkara dhe Rudra të zbulojnë çfarë po u fshehin bashkëshortët e tyre?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*