BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 601

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 601

17:00 26/06/2019

Vir zbulon se ku po e fshehin fëmijën e vogel dhe i kërkon atij të fshihet në turren e druve.

Anika, Bavia dhe Gori të tronditura arrijnë ta shpëtojnë atë para se drutë të marrin flakë.

A do të mundet Shivai të zbulojë atë çfarë Anika, Bavia dhe Gori po i fshehin atij?Grupi

LAJMET

Të ngjashme
Grupi