BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 602 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 602

Serial: 27.06.2019

Anika ju komunikon Gorit dhe Bavias planin e saj të ri. Çfarë ka menduar ajo?

Në shtëpi festohet festa e ngjyrave.

Rudra fillon të kërcejë dhe të afrohet me Somian. Cila është arsyeja?

Po Vir çfarë ka menduar kunder tyre?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*