BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 605BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 605

17:00 28/06/2019

Rup, Vir dhe Somia planifikojnë levizjen e rradhës kunder familjes Oberoi.

Shivai, Omkara dhe Rudra po merren me organizimin e dasmës.

Vir arrin të gjejë fëmijën që po fshehin vajzat.

Çfarë do të ndodhë me të?Të ngjashme