BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 606

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 606

16:30 29/06/2019

Rudra fton Somian për të kërcyer në mënyrë që ta shpërqëndrojë atë.

Ndërkohë Shivai arrin t’i marrë telefonin asaj. Çfarë do të zbulojë ai?

Fëmija bie nga lartësia ku ai ishtë i mbyllur. A do të lëndohet ai?

Cili do të jetë shpjegimi i Anikës, Gorit dhe Bavias pas gjithë kësaj?

Të ngjashme
UKT