BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 610BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 610

17:00 02/07/2019

Anika arrin të gjejë brenda një frigoriferi Somian.

A do të mund të kuptojë Shivai që ajo i ka dorëzuar Somian Virit?

Rudra dhe Bavia po bëhen gati për dasëm, Anika përgatit dhëndrin ndersa Shivai i jep dhuratën e parë të nusërisë Bavias.

Çfarë misioni ka Anika në këtë dasëm?


Të ngjashme