BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 613

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 613

17:00 03/07/2019

Shivai dhe Omkara pas fjalimit të Zvetlanës fillojnë të kërcejnë dhe të qeshin duke i habitur të gjithë me sjelljen e tyre.

Ndërkohë Somia merr surprizën më të pakëndshme të jetës së saj.

Me kë është martuar ajo në të vërtetë?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi