BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 615

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 615

17:00 04/07/2019

Rudra dhe Bavia më në fund arrijnë të martohen.

Por Shivain përsëri e mundon diçka.

Rup i rrëfen Virit se ka qënë ajo që ka djegur fabrikat Kalijani.

Cila është arsyeja e vërtetë që ajo e urren kaq shumë familjen e saj?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi