BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 616BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 616

17:00 05/07/2019

Shivai po përpiqet të zbulojë ndonjë të dhënë rreth djegies së fabrikave Kalijani.

Ndërkohë Rup i tregon Virit që ka qënë ajo që ka vrarë babain e Zvetlanës dhe që gjithashtu ajo është dhe vrasësja e babait të Anikës.

Cila ka qënë lidhja e vërtetë e tij me familjen Oberoi?

Rup tregon një foto që mund të çojë në fundin e Oberoive…Të ngjashme