BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 617BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 617

16:30 06/07/2019

Rup sheh Anikën dhe Shivain të lumtur dhe zotohet që shumë shpejt do të shkatërrojë lidhjen e tyre.

Bavia merr dhuratat e para, tashmë si nusja e familjes Oberoi.

Shivai del në një konferencë për shtyp, ai tregon para mediave që Vir është bashkëpunëtor i Zvetlanës.


Të ngjashme