Bizhuteri të bëra nga bimë natyrale


Bizhuteri të bëra nga bimë natyrale

13:15 23/02/2016

Ato janë të bukura,  të freskëta dhe mbi të gjitha janë unike.

Këto janë bizhuteritë e bëra nga lulet dhe bimët natyrale, që realizohen nga një adhuruese e luleve, me emrin Susan McLeary.

Çdo bimë është vendosur me kujdes në skeletin, në të cilën ajo lulëzon  për afërsisht dy javë. Më pas mund të zëvendësohet më një tjetër punim.

Bizhuteritë që ajo krijon janë nga më të ndryshme, si unaza, bërzylykë, varëse,  kurora, etj.

“Ajo që shijoj më shumë nga të qeni një punësese e bizhuterive me bimë natyrale, është se mund t’i rris ato në kopshtin tim dhe  mund të jem e përgjegjshme për natyrën në botë.”, thotë Susan, e cila tashmë pasionin, e ka kthye në biznes online./tvklan.al
Të ngjashme