“Black friday” është kthyer në traditë edhe në Shqipëri


“Black friday” është kthyer në traditë edhe në Shqipëri

18:29 27/11/2021

Oferta për 7 ditë në Neptun

E premtja e zezë, apo siç njihet ndryshe “Black friday”, tashmë është kthyer në traditë edhe në Shqipëri. Të shumtë janë  edhe bizneset që organizojnë promocione të premten e fundit të muajit nëntor.

Pikërisht Neptun, lideri i shitjes me pakicë të pajisjeve elektroshtëpiaKe dhe elektronike , është një nga kompanitë e para që ka prezantuar “Black friday” në Shqipëri.

Neptun është pjesë e grupit Balfin, grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon.

Tv Klan
Të ngjashme