Blerta Josifi lë spitalin, pas tentativës për vetëflijim


Blerta Josifi lë spitalin, pas tentativës për vetëflijim

19:46 06/08/2020

Të afërmit thonë se gjendja shëndetësore po përmirësohet

Blerta Josifi ka lënë ambientet e Spitalit Psikiatrik në Tiranë dhe po qëndron në banesën e të afërmve të saj. Sipas familjarëve, ajo ka filluar të konsumojë ushqim rregullisht dhe gjendja shëndetësore është përmirësuar.

Blerta Josifi bashkë me nënën, nisën të mos konsumonin ushqim në muajin Maj të këtij viti, me shpresën se motra e saj Anisa Josifi do të ringjallej.

Tv Klan
Të ngjashme