Bllokimi i ndihmave nga Maduro

Posta

Bllokimi i ndihmave nga Maduro

13:46 11/02/2019

Prej disa ditësh, disa kontenierë kanë bllokuar urën kryesore të autostradës që lidh Venezuelën me Kolumbinë. Ushtarët besnikë të presidentit Maduro i kanë vendosur për të penguar hyrjen e ndihmave humanitare amerikane për popullsinë civile.

Lideri opozitar Huan Guaido, të cilin perëndimi e njeh si president të përkohshëm, akuzoi regjimin se me këtë veprim po kryen një krim kundër njerëzimit.

“Ky është genocid. Ka njerëz që janë përgjegjës për këtë dhe regjimi e di mirë. Ky është krim kundër njerëzimit dhe për këtë do të mbahet përgjegjësi”.

Por presidenti majtist Nikolas Maduro sheh komplot të fshehur për të rrëzuar qeverinë e tij, prapa kamionëve amerikanë me ndihma. E teksa ushtarakët po i dezertojnë, siç është rasti i Alberta Himeneth që bëri apel për lejimin e ndihmave humanitare, Maduro u shfaq duke vizituar nisjen e atyre që regjimi dhe aleatët rusë i konsiderojnë se stërvitjet më të rëndësishme në histori.

Gatishmëria është në nivelin maksimal për çdo të papritur që mund të sjellë një ndërhyrje ushtarake amerikane.

Tv Klan


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT