Bolivar – Episodi 14


Bolivar – Episodi 14

01:00 11/01/2022

Simón i lutet doktor O’Neil të bëjë çmos për shërimin e  María Terezës.

I vendosur për të vizituar gruan e tij në Karakas, Pablo Clemente hip në një karrocë dhe niset drejt saj.
Të ngjashme