Bolivar – Episodi 16


Bolivar – Episodi 16

01:00 13/01/2022

Pikëpamjet politike të Simónit fillojnë të fshijnë miqtë e tij parizianë në mënyrën e gabuar dhe Rodríguez i jep atij disa këshilla të sinqerta.

María Antonia ngel shtatzënë.
Të ngjashme