Brad Pitt fiton gjyqin me Angelina Jolie - Tv Klan

Brad Pitt fiton gjyqin me Angelina JolieBrad Pitt fiton gjyqin me Angelina Jolie

10:27 27/05/2021

Merr kujdestarinë  e përbashkët të fëmijëve të tyre

Pas një beteje gjyqësore prej 5 vjetësh, Brad Pitt ka fituar betejën për kujdestarinë e fëmijëve me ish- bashkëshorten e tij, Angelina Jolie.

Sipas raportimeve te mediave ndërkombëtare ,mësohet se gjykatësi John Ouderkik vendosi që kujdestaria për 5 fëmijët e mitur të Brad Pitt dhe Angelina Jolie të ndahet 50 – 50, ndërsa vendimi nuk vlen për djalin e tyre 19-vjeçar, Madoxx.

Sipas tabloidit “TMZ”, aktorja Jolie nuk e ka pritur mirë këtë vendim, ndërsa 57-vjeçari duket se është në “qiellin e shtatë”. Aktorja  kishte kërkuar që të merrte e vetme kujdestarinë, por gjykatësi nuk kishte besuar te frazat që Brad nuk është një prind i përkushtuar ndaj fëmijëve.

Gjykatësi e mori vendimin pas shumë muajsh hetim të hollësishëm dhe me profesionistë për fëmijë. Pas shpalljes së vendimit, Brad Pitt ka mundësi që të kalojë më shumë kohë me fëmijët e tij.

Klan News
Të ngjashme