Çapkeni i pasur – Episodi 1


Çapkeni i pasur – Episodi 1

18:00 29/05/2023

Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan është më çapkëni dhe më i papërgjegjshmi nga të gjithë.

Halis Korhan, vendos që nipi i tij Ferit duhet të martohet…Një dashuri me shikim të parë ndryshon jetën e të gjithëve!

Dikush bën plane për t’u hakmarrë dhe për të fituar jetën që ju vodh!

Dikush tjetër bëhet pjesë e një super vile e mbushur me tradhëti, gënjeshtra dhe sekrete.

A ka dashuri me të madhe dhe më të bukur dhe më të vështire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar në një ngjarje të vërtetë!Të ngjashme