Çapkeni i pasur – Episodi 156


Çapkeni i pasur – Episodi 156

23:10 04/02/2024

Dasma e Sunas dhe Kajas shkatërrohet kur Pelin shfaqet para të gjihëve.

Si do ta përballlojë Serjran këtë moment të vështirë?

A do të shkatërrohet njëherë e përgjithmonë martesa e saj me Feritin?

Sejran do t’I japë një goditje të rënë Ifakatit duke I rrëfyer Halisit të gjitha pabesitë e saj.

Të ngjashme