Çapkeni i pasur – Episodi 158


Çapkeni i pasur – Episodi 158

23:00 10/02/2024

Pa asnjë vend ku të strehohet, Sejran kalon natën në biblioten e universitetit.

Suna i jep fund marrëdhënies së saj me Kajan.

Halis dëbon Kazimin dhe familjen e tij nga vila Korhan.

Çfarë do të thuhet tjetër në një përballje mes Ferit dhe Sejran?

Të ngjashme