Çapkeni i pasur – Episodi 159


Çapkeni i pasur – Episodi 159

23:10 10/02/2024

Ferit sjell Pelinin para Sejranit për t’i rrëfyer asaj gjithë të vërtetën.

Çfarë do të bëjë Sejran pas kësaj përballjeje?

Suna dhe Kaja martohen fshehurazi.

Pasi bëhet nuse e familjes Korhan, Suna merr fuqinë për t’u hakmarrë ndaj babait të saj.

Të ngjashme