Çapkeni i pasur – Episodi 160


Çapkeni i pasur – Episodi 160

23:20 10/02/2024

Pasi debohet në mënyrën më të keqe nga vajza e tij, Kazim ripërjeton dhunën dhe torturat që e kanë shoqëruar atë që fëmijë.

Si do ta presë Halis Sunan si nusen e familjes Korhan?

Sejran shkon të jetojë tek shtëpia e shoqës së saj të universitetit.

Të ngjashme