Çapkeni i pasur – Episodi 3


Çapkeni i pasur – Episodi 3

19:30 30/05/2023

Ferit mbërrin në Gaziantep së bashku me familjet e tij.

Gjatë një shëtitjeje në qytet, një takim i rastësishëm me një vajzë do të rrëmbejë zemren e tij.

Suna nga ana tjetër është e emocionuar për ditë e fejesës së saj.

Por një vendim i momentit të fundit do ta shkatërrojë atë dhe motën e saj.Të ngjashme