Çapkeni i pasur – Episodi 4


Çapkeni i pasur – Episodi 4

19:30 31/05/2023

Si do të jetë takimi i parë pas fejesës së Sejranit me Feritin?

Çfarë do të thuhet mes Ifakat dhe Orhan?

Sejran i kërkon Jusufit ta rrëmbejë atë për të shmangur martesën me Feritin.

Cila do të jetë përgjgja e Jusufit?Të ngjashme