Çapkeni i pasur – Episodi 5


Çapkeni i pasur – Episodi 5

19:30 01/06/2023

Sejran shkon të drekojë me Feritin dhe prinderit e tij.

Si do të shkojë ky takim?

Sejran me lot në sy kërkon të dijë nga Ferit pse ai zgjodhi atë dhe jo motrën e saj.Të ngjashme