Çapkeni i pasur – Episodi 6


Çapkeni i pasur – Episodi 6

19:30 02/06/2023

Ferit dhe Sejran martohen.

Në natën e parë të martesës së tyre Ferit i prezanton asaj të dashurën e tij.

Çfarë do të ndodhë tjetër gjatë asaj natë?Të ngjashme