Çapkeni i pasur – Episodi 66


Çapkeni i pasur – Episodi 66

19:30 25/08/2023

Cilat do të jenë detyrat e reja që Halis ka vendosur për Ferit, Fuat dhe Orhan?

Ifakat mëson nga Sulltana rreth lidhjes që Sejran ka patur me Jusuf.

Sejran vendos të takojë Pelinin. Çfarë do të thuhet mes tyre?Të ngjashme