Çapkeni i pasur – Episodi 67


Çapkeni i pasur – Episodi 67

19:30 28/08/2023

Orhan vendos t’i japë fund lidhjes së tij me Ifakat.

Suna dhe Abedin vazhdojnë të takohen fshehurazi.

Kush do të jetë personi i  parë që do të mësojë rreth ndenjave të tyre?Të ngjashme