Çapkeni i pasur – Episodi 68


Çapkeni i pasur – Episodi 68

19:30 29/08/2023

Ferit për herë të parë  rrëfen Sejranit se tashmë ai është i dashuruar me të.

Si do të jetë tashmë sjellja e Sejran pas kësaj deklarate dashurie?

A do të thyeje përsëri Ferit fjalën e dhënë dhe të kontaktojë përsëri me Pelinin?Të ngjashme