Çapkeni i pasur – Episodi 69


Çapkeni i pasur – Episodi 69

19:30 30/08/2023

Duke dashur t’i bëjë një surprizë Feritit në kompani, Sejran e gjen atë në një bar me një vajzë tjetër.

A do të jetë kjo një thyerje besimi apo një keqkuptim nga ana e Sejranit?

Cila do të jetë arsyeja e përballjes mes dy vëllezërve, Fuat dhe Ferit?Të ngjashme