Çapkeni i pasur – Episodi 71


Çapkeni i pasur – Episodi 71

19:30 01/09/2023

Kazim do të mahnitet nga bukuria e gruas së tij?

Suna dhe Abedin tashmë u janë dorëzuar ndjenjave të tyre.

Ferit përgatit një surprizë të bukur për Sejranin.

A do të jetë e gatshme ajo t’i japë një mundësi të dytë martesës së saj?Të ngjashme