Çapkeni i pasur – Episodi 85


Çapkeni i pasur – Episodi 85

23:10 17/11/2023

Si do të përfundojë përballja mes Sejran, Esma dhe Zerrin?

Në nerva e sipër, Ferit tenton të godasë Sejranin.

A do të shkatërrojë kjo njëherë e mirë marrëdhënien e tyre?

Me kë po bashkëpunon Zerrin për t’i dhënë fund martesës së Feritit?


Të ngjashme