Çapkeni i pasur – Episodi 86


Çapkeni i pasur – Episodi 86

23:20 17/11/2023

Sejran do të dhunohet barbarisht nga babai I saj.

Ferit nga ana tjetër mëson rreth ndjenjave që Abedin ka për Sunan.

Si do të jetë përballja e tyre pas kësaj?

Çfarë vendimi do të marrë Halis për martesen e Ferit dhe Sejran?


Të ngjashme