Çapkeni i pasur – Episodi 87


Çapkeni i pasur – Episodi 87

23:00 18/11/2023

Sejran vazhdon të dhunohet nga Kazim.

Si do të jetë takimi mes Sejran dhe Ferit?

Abedin largohet nga puna.

Kazim do të marrë një telefonatë që do ta gëzojë atë…


Të ngjashme