Çapkeni i pasur – Episodi 88


Çapkeni i pasur – Episodi 88

23:10 18/11/2023

Pas  bisedës me Zerrin, Kazim vendos divorcin mes Sejran dhe Ferit.

Si do ta presë Sejran faktin që po divorcohet nga djali që do?

Një përballje e ashpër do të ndodhë mes Kazim dhe Halis.

Ferit vendos të kthejë me dhunë Sejranin në shtëpi.


Të ngjashme