CHECK-IN – GJEORGJIA

CHECK-IN – GJEORGJIA

17:30 13/10/2018

Një botë përrallash që vlen të jetohet

Tbilisi qyteti i ngjyrave mes antikës e modernes,

Gjeorgjia një miksim në kufirin mes Europës e Azisë, një udhëtim përgjatë rrugës së mëndafshtë në zemër të kaukazëve.

Albana Nanaj dhe gazetarja Manjola Bregasi zbulojnë këtë vend të vogël me një histori intriguese ,kulture e mikëpritje të një populli gjenuin. Gjeorgjia nën fokusin e miliona turistëve është destinacioni trend i vitit 2018 .
Të ngjashme
Kolegji Profesional
AKSHI