CHECK-IN – KAPADOKIA – TV KLAN

CHECK-IN – KAPADOKIA

Emision: 20.10.2018

Udhëtojmë në Kapadokia, në zemër të Anadollit. një vend i pazakontë, sa piktoresk aq dhe i magjishëm. Albana  Nanaj e gazetari Dritan Shakohoxha, përmes argëtimit dhe aventurës,zbulojnë historinë mijëravjecare të një planeti tjetër brenda Tokës. Kapadokia, nga hotelet luksoze në shpella, tek mengjeset e purpurta mbi balonë.

Kategori
Check in
0 Komente

Përgjigju

*

*