CHECK-IN – KENIA – TV KLAN

CHECK-IN – KENIA

Emision: 06.10.2018
Kenia, Nairobi një udhëtim në mes të Afrikës. Check in nis sezonin e ri me një “Top Destination”. Ngjyrat e forta, me jetën e egër, safarin e paharrueshem, shijen unike dhe surprizat e shumta.
Albana Nanaj dhe gazetari Drini Zeqo do të sjellin aventurat, sfidat dhe adrenalinën nga qëndrimi i tyre në Kenia.
Kategori
Check in
0 Komente

Përgjigju

*

*